Body
Beauty
Health
     

Figuurcorrectie - Hypoxi

Om echt gewicht te verliezen, stappen we naar de vacuümtherapie of ook Hypoxi genaamd. Hier werken we vooral gericht op vetverbranding.

De Hypoxi Figuurtherapie is een doelgerichte vetverwijdering. U doet doelgerichte, lichte oefeningen terwijl het weefsel op de heupen, billen en benen door het vacuüm worden geactiveerd. De computergestuurde verandering in druk versnelt het transport van vet naar de actieve spieren waar het voorgoed wordt verbrand. Het positieve effect van de Hypoxi therapie gaat veel verder dan alleen de vetmassa in de probleemzones verwijderen, en activeert ook de zelfhelende krachten van het lichaam. Het systeem wordt steeds individueel ingesteld, zodat het het beste inspeelt op uw doelstellingen, fysieke aanleg, leeftijd, conditie en voeding.

Hypoxi VacuTraining maakt niet alleen gerichte figuurcorrectie mogelijk. Door de geconcentreerde afbraak van overtollig vet in het centrum van het lichaam, werkt de Vacunaut uiterst positief op gezondheid en welzijn. VacuTraining verbindt de voordelen van training en vacuümbehandeling tot een zeer effectieve methode. De voortdurende wisseling tussen druk en vacuüm heeft een dubbele werking op de vetrollen : een intensieve doorbloeding van het vetweefsel en een versnelde afvoer van de vetzuren.